opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1

Ontdek duurzame gerecyclede gripzakjes

In de zoektocht naar milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen spelen gerecyclede gripzakken een belangrijke rol. Deze zakjes, ideaal voor het bewaren, transporteren en beschermen van een breed scala aan items, van hobbymaterialen en documenten tot gedroogde waren en genotmiddelen, bieden een duurzaam alternatief zonder in te boeten aan gebruikersgemak of functionaliteit.

9 Artikelen

Duurzaam en functioneel

De gerecyclede gripzakken, bestaande voor 30% uit gerecycled huishoudelijk afval, zetten een stap richting een groenere toekomst. Deze zakjes besparen niet alleen fossiele grondstoffen, maar zijn ook zelf weer volledig recyclebaar onder recyclingcode LDPE 4, wat staat voor een veilige en milieubewuste keuze. Door deze zakjes te gebruiken, draag je actief bij aan het verminderen van de plastic afvalberg.

Veelzijdig en Veilig

Deze gripzakjes zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, van kleinere formaten geschikt voor bijvoorbeeld wietzakjes tot grotere maten die ruimte bieden voor het veilig opbergen van persoonlijke documenten zoals paspoorten en vaccinatieboekjes. Het zachte, dunne plastic is vrij van weekmakers en giftige stoffen, wat ze veilig maakt voor een breed scala aan toepassingen.

Koop milieubewuste gripzakken

Elk gripzakje dat van hand tot hand gaat, of het nu over de toonbank is, in enveloppen, of als deel van productverpakkingen, draagt bij aan het bewustzijn over duurzame verpakkingsmaterialen. Met de duidelijk vermelde recyclingcode en informatie over de 30% PCR-materialen, inspireren deze zakjes tot het maken van groenere keuzes.

Bestel duurzame gripzakjes

Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke manier om je producten te verpakken of simpelweg je steentje wilt bijdragen aan een beter milieu, de gerecyclede gripzakken van Gripzakkenkoning zijn een uitstekende keuze. Verkrijgbaar in een breed scala aan maten, bieden ze een praktische en duurzame oplossing voor al je verpakkingsbehoeften.

Neem een stap in de richting van duurzaamheid zonder compromissen op kwaliteit of gebruiksgemak. Bestel vandaag nog jouw gerecyclede gripzakjes en ontdek ook onze andere duurzame verpakkingsoplossingen, zoals biobased en composteerbare zakjes. Samen kunnen we een verschil maken in de wereld van verpakkingen.