opc_loader

Wensenlijst

​​
Het grootste assortiment
​​
Vandaag besteld? Morgen in huis*
​​
Gratis verzending boven €100,- (België 150,-)
​​
De meest voordelige!

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1

Gerecyclede gripzakken

Gripzakjes zijn ideaal voor het bewaren en transporteren van allerlei producten en onderdelen, hobbymaterialen en documenten, gedroogde waren en genotmiddelen. Toch denken we bij plastic zakjes al snel aan plastic afval dat ter land en ter zee belandt. Daar wilt u wellicht zo min mogelijk aan bijdragen. Gaat u bewust om met verpakkingsmateriaal, kies dan duurzame zakjes voor uw bedrijf of privégebruik. De gerecyclede gripzakken van Gripzakkenkoning bestaan voor 30% uit gerecycled huishoudelijk afval. Op hun beurt kunnen de ziplock zakjes na gebruik zelf worden gerecycled. Kies uw duurzame zakjes en bestel voordelig en snel.

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

30% huishoudelijk afval

Wilt u voor uw bedrijf, hobby of huishouden een bewuste keuze maken, neem dan zeker deze gerecyclede gripzakken in overweging. Door deze duurzame zakjes te kopen bespaart u 30% fossiele grondstoffen. Het materiaal voor deze gripzakjes bestaat namelijk voor 30% uit PRC-materialen. PCR staat voor Post Consumer Recycled, oftewel gerecycled huishoudelijk afval. Zelf kunnen de gripzakjes worden gerecycled volgens recycling code LDPE 4. De zachte, dunne plastic producten in deze categorie worden gezien als veilig (o.a. vrij van weekmakers en giftige stoffen).

Laat het uw klanten weten

Veel gripzakjes gaan van hand tot hand over de toonbank, in enveloppen of in productverpakkingen. De ontvanger ziet vanzelf dat het gaat om duurzame zakjes. De recycling code staat vermeld op de verpakking, zodat de ontvanger weet dat het gripzakje met het plastic meegegeven kan worden. Ook wordt de ontvanger geïnformeerd over de 30% PCR waaruit de gerecyclede gripzakjes bestaan. Zo worden meer en meer mensen geïnspireerd om ook voor duurzame verpakkingsmaterialen te kiezen.

Duurzame zakjes bestellen

Onze duurzame gripzakjes zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen van 40 x 60 mm tot 230 x 320 mm. Dat maakt deze zakjes geschikt voor uiteenlopende producten. Zoekt u bijvoorbeeld duurzame wietzakjes tot 5 gram, een gerecycled gripzakje voor uw paspoort en vaccinatieboekje of lucht- en stofdichte bescherming voor een belangrijk contract? Bestel uw gerecyclede gripzakjes voordelig en snel. Of kijk eens bij onze andere duurzame zakjes: de biobased gripzakjes en de composteerbare gripzakjes. Zo helpt Gripzakkenkoning u een bewuste en duurzame keuze te maken in uw verpakkingsmateriaal.