opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte

Wietzakjes bestellen - speciale wietzakjes kopen

Als coffeeshophouder heb je maar beperkte mogelijkheden om nieuwe klanten te werven. Je mag namelijk geen reclame maken voor de coffeeshop en de producten. Ok, geen Google Ads, flyers en advertenties in lokale krantjes dus. Wat kan je dan wel doen? Zorgen voor mond-tot-mondreclame bijvoorbeeld, door klanten een top-ervaring in je shop te geven en de beste cannabisproducten van de wijde omtrek te leveren. Om te zorgen dat de producten vers en potent blijven, verpak je ze in hersluitbare wietzakjes. Daarnaast kan je je naamsbekendheid vergroten door wietzakjes met print te kiezen, zodat je logo wordt gezien door de directe doelgroep. Bij Gripzakkenkoning kan je wietzakjes bestellen in alle soorten en maten. Ze zijn voordelig online te bestellen en worden de volgende dag al geleverd.

46 Artikelen

Wietzakjes voor behoud van kwaliteit

Een belangrijke reden om wietzakjes te bestellen is behoud van kwaliteit. Cannabisproducten moeten droog blijven en mogen niet in aanraking komen met bacteriën en schimmelsporen uit de lucht. Daarom is het zeer aan te raden om de wiet en hasj lucht- en waterdicht te verpakken. Niet alleen voor de voorraad, maar ook voor de verkoop. Door de producten in hersluitbare wietzakjes aan te bieden, kunnen klanten ook thuis de producten vers houden. De smaak, geur en potentie blijven zo optimaal behouden. Hiermee zorg je dat bestaande klanten blijven terugkomen, maar ook voor mond-tot-mondreclame. “Wow, lekker, waar heb je dit vandaan?” Effect bereikt!

Naamsbekendheid vergroten: wietzakjes met print

In de marketingmix voor coffeeshops mag ook het vergroten van de naamsbekendheid niet ontbreken. Zonder advertentiemogelijkheden moet je hierin creatief zijn. Zorg dat overal je logo en/of bedrijfsnaam op terugkomt, bijvoorbeeld op merchandise zoals aanstekers, grinders en cones voor voorgedraaide joints. En natuurlijk ook op je wietzakjes! Hiervan gaan er immers honderden per dag over de toonbank. Daarom biedt Gripzakkenkoning wietzakjes met print aan.

Wietzakjes bedrukken: zo werkt het

Wietzakjes bedrukken is heel eenvoudig via de pagina Gripzakken op maat. In de configurator geef je jouw wensen aan zoals de dikte, lengte en breedte van de gripzakjes, het aantal (vanaf 10.000 stuks) en de gewenste bedrukking (enkel- of dubbelzijdig, aantal drukkleuren). Heb je alles ingevuld, dan zie je direct de voordelige prijs. Dan is het een kwestie van de afbeelding uploaden en de wietzakjes met print bestellen.

Gekleurde wietzakjes: meer efficiëntie en gemak

Hopelijk geldt het ook voor jouw coffeeshop, dat er op gezette tijden een flinke rij klanten voor de balie staat. Deze klanten wil je snel en efficiënt kunnen helpen, zodat zij de goede ervaring met jouw shop met anderen gaan delen. Een goede voorbereiding is het halve werk: zorg dat je medewerkers zo gemakkelijk mogelijk het juiste product kunnen pakken. Gekleurde hasj- en wietzakjes kunnen je hierbij helpen.

Tip: Weeg alvast de gangbare hoeveelheden af en verpak bijvoorbeeld de wiet in groene zakjes en de hasj in zwarte. Een extra voordeel hiervan is dat de producten ook lichtdicht worden afgesloten, zodat de kwaliteit nog beter behouden blijft!

Hoe kies je de juiste soort wietzakje?

Bij gripzakkenkoning.nl hebben we een ruim aanbod aan zakjes om wiet in te doen. In grote lijnen bestaat ons aanbod uit drie verschillen: De grootte, de dikte en de kleurkeuze.

Het juiste formaat

Voor elke verkoop in je coffeeshop is formaat belangrijk. Kleine zakjes van 40 x 60 mm zijn perfect voor kleine porties, terwijl grotere maten zoals 70 x 100 mm geschikt zijn voor grotere hoeveelheden. Met het juiste formaat zakje verbeter je niet alleen de ervaring van je klant, maar ook de efficiëntie in je shop.

Dikte voor bescherming (micron)

De dikte van je wietzakjes, gemeten in micron, is cruciaal voor de bescherming van je cannabis. Dikkere zakjes (90 micron) zijn sterker en houden je producten vers. Dunnere zakjes (70 micron) zijn wat goedkoper, maar alsnog van goede kwaliteit. Kies de dikte die past bij de kwaliteit van je producten.

Kleur voor efficiëntie en branding

Gebruik gekleurde wietzakjes om je verkoopproces te versnellen. Verschillende kleuren helpen je team snel het juiste product te pakken. Kies er bijvoorbeeld voor om kush wietsoorten in een ander soort zakje te doen dan haze soorten.

Wietzakjes kopen: snel en goedkoop bij Gripzakkenkoning

Het runnen van een coffeeshop is al duur genoeg. Daarom bieden we onze wietzakjes zeer voordelig aan. Bovendien kan je ze de volgende werkdag* al in de shop hebben als je vóór 20.00 uur bestelt (* afhankelijk van PostNL), zodat je nooit zonder wietzakjes komt te zitten. Hopelijk hebben we je op weg geholpen met de promotie van je coffeeshop. Heb je vragen of weet je niet welke wietzakjes je moet bestellen, neem dan gerust contact met ons op.