opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte
met buidel
Plakstrip
Schriijfvlak

Gripzakken extra dik

Stelt u zich voor: u heeft net een grote hoeveelheid waardevolle producten ingekocht voor uw webwinkel, maar beseft al snel dat u geen geschikte verpakking hebt om ze veilig in op te bergen en te versturen. De producten mogen niet beschadigd bij de klant aankomen. Gelukkig is er een oplossing: gripzakjes van 90 micron. Deze extra dikke gripzakjes zijn perfect om kwetsbare producten te beschermen tegen krassen, stoten, stof en vocht. Ook voor zwaardere of scherpe voorwerpen, etenswaren en rookwaren zijn dit de aangewezen zakjes. Het assortiment van Gripzakkenkoning helpt u bij het organiseren van uw werkplaats, magazijn of hobbyspullen. Bestel uw gripzakjes van 90 micron vlot en voordelig in onze webshop.

8 Artikelen

Gripzakken in extra dikke uitvoering, 90 micron dik LDPE. De gripzakjes zijn gemaakt van extra sterk, 90 micron (0,09mm) dik polyethyleen, 100% recycleerbaar  en voorzien van een rond (5mm) ophangoog.  Deze extra sterke gripzakken zijn ideaal voor zware artikelen of voor extra stevigheid in de verpakking.

  • De gripzakken zijn volledig transparant (geen gekleurd randje in de griprand e.d.);
  • De gripzakken zitten in dozen van 1.000 stuks en zijn in de doos per 100 stuks verpakt. Kleinere aantallen is ook mogelijk;
  • De hittebestendigheid van de gripzakjes is max. 110 graden Celcius;
  • De vriesbestendigheid van de gripzakken is tot min. 40 graden Celcius;
  • De gripzakjes hebben het FDA keurmerk en zijn geschikt voor levensmiddelen, snoepgoed e.d. Volledig veilig, bevatten geen BPA, e.d;
  • De griprand sluit heel goed af, maar is niet gegarandeerd water- en luchtdicht.

Extra dikke gripzakjes

De standaard gripzakken van 50 micron dik zijn voor de meeste situaties sterk en duurzaam genoeg. Ideaal voor het verpakken materialen zoals schroefjes, boutjes en moertjes, sieraden, elektronica en documenten, hondensnacks, thee en gedroogde kruiden en planten, enzovoorts. Dankzij de gripsluiting kunt u altijd bij de inhoud, die u vervolgens weer hermetisch afsluit. Wilt u uw kwetsbare materialen extra beschermen, of juist de omgeving beschermen tegen scherpe randjes e.d.? Heeft u artikelen die wel eens te zwaar kunnen zijn voor zakjes van 50 micron? Dan komen de extra dikke gripzakjes van 90 micron van pas. Deze zijn gebaseerd op de ‘standaard’ gripzakjes, maar dan 90 micron dik.

Wie gebruikt gripzakjes van 90 micron?

Extra dikke gripzakjes komen in vele situaties van pas. Ze worden dan ook besteld vanuit verschillende sectoren en branches: De technische sector, die kwetsbare onderdelen en gereedschap extra wil beschermen. Webwinkels die willen zorgen voor extra stevigheid in de verpakking. De voedingsmiddelenindustrie, voor het verpakken en opslaan van voedingsmiddelen zoals kruiden en specerijen. De 90-micron gripzakjes beschermen de inhoud tegen lucht, vocht en geur, waardoor de smaak en kwaliteit van de producten behouden blijven. Coffeeshops en smartshops, die de kwaliteit van hun producten optimaal bewaken. Ook voor hobbyisten en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een eenvoudige en effectieve manier om hun kwetsbare of zwaardere onderdelen te organiseren zijn gripzakjes van 90 micron een must-have.

Voedselveilige ziplock zakjes

De 90-micron gripzakjes van Gripzakkenkoning zijn geschikt voor levensmiddelen, snoepgoed e.d. volgens de richtlijnen van de FDA (het Amerikaanse voedingscentrum). Het materiaal is vrij van BPA en voedselveilig. U kunt er ook rustig uw eten au bain-marie in opwarmen; onze gripzakjes van 90 micron zijn hittebestendig tot 110 graden Celcius. Wat u over hebt kunt u in het zakje invriezen tot min 40 graden Celcius. De griprand sluit heel goed af, maar is niet gegarandeerd water- en luchtdicht.

Extra dikke gripzakjes bestellen

Zowel bedrijven als particulieren kunnen gripzakjes van 90 micron bij ons bestellen. De prijzen zijn per 1000 stuks en we werken met mooie staffelkortingen. Voor 20.00 uur besteld is vandaag nog verzonden. Vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.