opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte
Schriijfvlak

Gripzakken met schrijfvlak

Met de juiste organisatie achter de toonbank, in het magazijn of op de hobbyzolder weet je precies wat op welke locatie ligt. Maar dan sta je voor het schap. Welk zakje was het ook alweer? Gelukkig heb je alles verpakt in gripzakjes met schrijfvlak en er netjes op geschreven wat erin zit. Bij Gripzakkenkoning helpen we je graag bij het organiseren van je producten, onderdelen en materialen. We bieden sterke, 100% recyclebare gripzakken met schrijfvlak in diverse afmetingen. Bestel ze voordelig en snel in onze webshop.

12 Artikelen

Waar dienen gripzakjes met schrijfvlak voor?

Gripzakjes met schrijfvlak zijn ideaal voor het opslaan, organiseren en beschermen van kleine voorwerpen zoals schroefjes, moertjes, munten, en sieraden. De kleinere afmetingen zijn perfect voor deze doeleinden. Stel je voor dat je een hobbyist bent die kralen sorteert of een klusser die kleine onderdelen ordent – gripzakjes met schrijfvlak maken het eenvoudig om alles georganiseerd en snel terug te vinden.

De grotere formaten gripzakjes zijn handig voor bijvoorbeeld papieren en reisdocumenten. Denk aan een situatie waarin je belangrijke reisdocumenten overzichtelijk en veilig wilt opbergen voor een aankomende vakantie. Deze gripzakjes zijn ook geschikt voor het bewaren van gedroogde waren zoals kruiden, waarbij je precies kunt noteren welke soort kruiden erin zit en wanneer deze zijn verpakt.

Gripzakjes met schrijfvlak bewijzen overal hun nut, van winkels en apotheken tot coffeeshops. In winkels en apotheken kunnen deze zakjes worden gebruikt voor het opbergen van medicijnen, kleine onderdelen, en monsters. De schrijfvlakken maken het eenvoudig om snel te identificeren wat zich in elk zakje bevindt, wat de efficiëntie en organisatie ten goede komt.

Wietzakjes makkelijk sorteren met schrijfvlak

Bij coffeeshops kan met de juiste organisatie de doorlooptijd worden verkleind. De producten van Gripzakkenkoning kunnen daarbij helpen. De verschillende soorten wiet kun je per soort afgewogen verpakken in gripzakjes. Tip: dit zijn de wietzakjes die je aan de klant meegeeft; laat daarom de  wietzakjes bedrukken met je logo. Als basis kun je gekleurde wietzakjes in je bedrijfskleur gebruiken. De voorverpakte zakjes bewaar je achter de toonbank in grotere gripzakken met schrijfvlak. Zo hebben klanten sneller hun bestelling en is er minder kans op lange wachtrijen. Dit vergroot de veiligheid en klanttevredenheid.

Denk bijvoorbeeld aan een drukke vrijdagavond in een coffeeshop. Met gripzakjes met schrijfvlak kun je vooraf verschillende soorten wiet wegen en verpakken, met duidelijke labels voor elke soort. Dit bespaart tijd bij het afrekenen en zorgt ervoor dat klanten snel en efficiënt worden geholpen. Het gebruik van deze zakjes kan ook bijdragen aan een betere organisatie achter de toonbank, waardoor je personeel minder tijd kwijt is aan zoeken en meer tijd heeft voor klantcontact.

Het assortiment van Gripzakkenkoning

Gripzakkenkoning heeft een groot assortiment gripzakken, uit voorraad leverbaar. Scroll naar boven voor het assortiment gripzakken met schrijfvlak. In het hoofdmenu zie je alle soorten gripzakken die we leveren. Duurzame sealbags, gekleurde en bedrukte gripzakjes, kangoeroezakjes; alles is vlot en voordelig te bestellen in deze webshop.

Ons assortiment biedt gripzakjes in verschillende maten en uitvoeringen, zodat je altijd het perfecte zakje kunt vinden voor jouw specifieke behoefte. Of je nu op zoek bent naar kleine zakjes voor sieraden of grote zakken voor documenten, wij hebben het allemaal. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk, wat betekent dat je kunt organiseren zonder schuldgevoel over de impact op het milieu.

Onze gripzakjes met schrijfvlakken

Het schrijfvlak op onze gripzakjes is verdeeld in drie stroken. Dat is handig voor het noteren van verschillende gegevens zoals productcodes, prijzen, verpakkingsdatum etc. Onze gripzakken zijn gemaakt van stevige 50 Mu polyethyleen, een 100% recycleerbare LDPE. De gripzakjes met schrijfvlak zijn voorzien van een rond (5 mm) ophangoog.

Stel je voor dat je een kleine winkel runt en verschillende producten wilt organiseren. Met het driestroken schrijfvlak kun je precies noteren wat elk product is, de prijs, en de datum van verpakking. Dit zorgt voor een overzichtelijke en efficiënte inventaris. Het ophangoog maakt het eenvoudig om de zakjes op te hangen, waardoor je ze snel en gemakkelijk kunt terugvinden.

Zitten uw maten erbij?

De diverse maten staan bij de producten vermeld in breedte x hoogte. Dit is exclusief het griprandje en ophangoog. Zoals je ziet is het kleinste zakje 40 x 60 mm en de grootste 350 x 450 mm. Heb je andere afmetingen gripzakjes met schrijfvlak nodig, bijvoorbeeld 135 x 230 mm of 220 x 280 mm? Stuur ons een e-mail en we zullen de mogelijkheden bekijken.

Ook gripzakjes op maat mogelijk!

Bij Gripzakkenkoning begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan maten en staan we open voor speciale verzoeken. Of je nu standaardmaten nodig hebt of gripzakjes op maat wilt laten maken, wij staan klaar om je te helpen. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.