opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Verzending

In onze artikelprijzen zitten geen opslagen voor kosten. De artikelprijs is zo laag mogelijk gehouden. Per order betaalt u 1 keer verzendkosten. Het kopen van meerdere artikelen is hierdoor interessant.

Verzending / verzendkosten in Nederland:

Orderbedrag incl. BTW:             Verzendkosten   

                                               excl. BTW   incl. BTW 

Van € 10,- tot € 100,-                 € 4,95        € 5,99 

> € 100,-                                  GEEN         GEEN

In de verzendkosten zijn de volgende kosten opgenomen:

- BTW over postzegels cq. pakketpost (wij moeten BTW betalen over verzendkosten, ook over postzegels). 

U kunt bij ons orders met een relatief laag artikelbedrag plaatsen, zelfs van minder dan € 1,00; gezien de bovenstaand genoemde kosten zijn de verzendkosten ook dan van toepassing. 

België.

Een intracommunautaire levering is mogelijk, geeft u dat s.v.p. aan bij de opmerkingen in uw order incl. uw BTW nummer, dan corrigeren wij de BTW.

Verzending / verzendkosten in België:

Orderbedrag incl. BTW:          Verzendkosten  

                                            excl. BTW   incl. BTW

< € 150,-                               € 10,75      € 13,01

> € 150,-                               GEEN         GEEN

Wijze van verzenden. 

Uw bestelling verzenden we met pakketpost Post.NL of per vrachtwagen (pallet). Het kan voorkomen dat uw bestelling gesplitst wordt in een deellevering met PostNL en een deellevering met de vrachtwagen. 

Bij verzending met pakketpost PostNL ontvangt u een track en trace code zodat u uw pakket(ten) kunt volgen in www.postnl.nl

*Orders geplaatst voor 17:00 uur (op vrijdag 15.00 uur) worden dezelfde werkdag aangeboden bij Post.NL; mogelijk daarna ook, maar dat kan niet gegarandeerd worden. Indien u niet thuis bent zal er een aflever poging bij de buren gedaan worden. Mocht dit niet lukken gaat u pakket naar het dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt.

Bezorging door Post.NL van uw pakketten vindt in 95% van de gevallen plaats op de volgende werkdag. (soms 2 tot 3 werkdagen, soms komt ook 1 van bijv. 3 pakketten 1 dag later). Post.NL bezorgt ook op zaterdag.

Aflevering met de vrachtwagen vindt alleen op werkdagen plaats. U krijgt hiervan geen track en trace code, alleen de vermelding wanneer (welke dag) het afgeleverd wordt. Indien u onverhoopt afwezig bent, plak dan s.v.p. een briefje op de deur waarop u aangeeft waar het wel afgeleverd kan worden (buren, onder afdak e.d.). Mocht het op de betreffende dag niet afgeleverd zijn bel of mail ons dan s.v.p. per omgaande.

Mogelijke afleveradressen.

U kunt in het bestelproces kiezen op welk afleveradres u uw bestelling wilt laten afleveren.

De mogelijkheid van Pakje Gemak / Post.NL Checkout is voorlopig niet mogelijk. Helaas is deze nog niet geïmplementeerd in ons systeem. 

Op www.postnl.nl kunt u met gebruik van uw track en trace code ook verdere aflevermogelijkheden aangeven.

Afhalen.

U kunt uw pakket op afspraak bij ons ophalen. Plaats uw bestelling en u krijgt een bevestiging van ons dat het gereed ligt. Wij hebben géén winkel, het is alleen mogelijk uw order vooraf te plaatsen. U ontvangt een mail dat het door u bestelde voor u klaar ligt.

Afhaaltijden: Afhalen uitsluitend op afspraak. U kunt vooraf betalen en bellen naar 0320 - 748 700 voor een afspraak.

U kunt vooraf betalen via iDEAL, bankoverboeking of PayPal.