opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte
met buidel
Plakstrip
Schriijfvlak

Kangoeroe gripzakjes bestellen

In tandtechnische laboratoria, ziekenhuizen en apotheken, is het behoude nvan overzicht van groot belang. Ieder instrument, product en medicijn moet beschermd verpakt op de juiste plaats worden opgeborgen en terug te vinden zijn. Voor de distributie is het belangrijk, dat de juiste gegevens worden bijgevoegd. Met behulp van hersluitbare kangoeroezakken breng je overzicht in jouw medisch logistieke proces, dienstverlening of praktijk. Deze gripzakken zijn voorzien van een buidel, waarin je bijvoorbeeld de patiëntenbon, factuur en (extra) bijsluiter plaatst. 

3 Artikelen

De voordelen van hersluitbare kangoeroezakjes

Dankzij de buidel zijn kangoeroezakken veelgebruikte zakjes in de medische wereld. Ook voor het uitwisselen van hobbymaterialen en sieraden zijn ze zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan nabestellingen van onderdelen en reparaties. Ze maken het mogelijk om een strikte organisatie aan te houden. De kangoeroezakjes van Gripzakkenkoning brengen nog meer voordelen. Ze zijn hersluitbaar en zeer sterk. Onze kangoeroe-gripzakken kunnen vrijwel onbeperkt worden geopend en gesloten. Hierdoor hoeft geen van de ontvangers in de keten de zakjes weg te gooien. De eindgebruiker kan de hersluitbare kangoeroezakjes blijven gebruiken totdat ze opgebruikt zijn.

Voedselveilige gripzakjes

Onze hersluitbare kangoeroezakken vinden ook hun weg in de voedselindustrie. Door hun sterke en hersluitbare karakter zijn ze geschikt voor het verpakken van kleine etenswaren zoals kruiden, gedroogd fruit en noten. Dankzij hun eigenschappen kunnen ze ook voor warme of in te vriezen producten worden gebruikt; de gripzakjes zijn hittebestendigheid tot 110 graden Celcius en vriesbestendig tot -40 graden Celcius. Bovendien dragen ze het FDA keurmerk, de Amerikaanse standaard voor voedselveiligheid. Het gebruik van hersluitbare kangoeroezakken in de voedselindustrie draagt bij aan een efficiëntere en duurzamere manier van verpakken, opslaan en distribueren.

Variaties en afmetingen

Naast het bewaren en meesturen van papieren in de buidel, wil je wellicht het zakje zelf kunnen beschrijven. Hiervoor hebben we handige kangoeroezakken van 150 x 200 en 190 x 250 mm met schrijfstroken in het assortiment. Heb je geen schrijfstrook nodig, kies dan voor de ‘standaard‘ hersluitbare kangoeroezakken van 150 x 200 mm. ‘Standaard’ betekent bij Gripzakkenkoning dat de gripzakken gemaakt worden van 50 micron dik, stevig LDPE. Verder zijn ze voorzien van een gripstrook (sluitstrip), voor het luchtdicht afsluiten van de inhoud, en een handige lip met 5 mm ophangoog.

Hersluitbare kangoeroezakken bestellen

Bij Gripzakkenkoning kan je kangoeroezakjes per 1000 stuks bestellen. Hoe meer je er bestelt, hoe hoger jouw korting. Zie de staffelprijzen bij het product. Heb je eenmaal besteld dan staat de bezorger binnen 1 tot enkele werkdagen op de stoep om jouw gripzakjes te bezorgen. De hersluitbare zakjes met buidel liggen hier voor je klaar op voorraad. Samengevat: gripzakjes kopen doe je bij ons, de gripzakken groothandel!