opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Gripzakken op maat

Gripzakken bedrukken met logo, speciale afmetingen van extra kleine ziplock zakjes tot extra grote gripzakken van 500 x 500 mm; Gripzakkenkoning.nl is hét adres voor gripzakken op maat. Met bedrukte zakjes in huisstijlkleuren en met de perfecte afmetingen voor het product komt jouw bedrijf sterk over op klanten en relaties. Gebruik de calculator om gripzakken te laten bedrukken, op maat gemaakt naar jouw specificaties. Als importeur van gripzakken hebben we een eigen fabriek en bieden we de beste prijzen!

Maak hier jouw gripzak naar eigen afmeting en design. Vanaf 10.000 stuks is het mogelijk om jouw eigen gripzak te maken. Kom je er niet uit neem contact met ons op.

Gripzakken bedrukken: gebruik de calculator

Met de nieuwe calculator van Gripzakkenkoning wordt het nóg eenvoudiger om ziplock zakjes op maat te laten maken en gripzakken te laten bedrukken. Na het invoeren van de afmetingen en aantallen en het kiezen van de opties (bijvoorbeeld een ophanggat) zie je direct de scherpe prijs.  Kleine ziplock zakjes van 50 micron met logo, grote gripzakken van 90 micron; alles is mogelijk bij Gripzakkenkoning.nl. 

Meer dan gripzakken op maat maken en bedrukken 

Het bedrukken van gripzakken is een van de vele mogelijkheden. Bij Gripzakkenkoning.nl zijn gripzakken helemaal naar wens samen te stellen. De zakjes kunnen enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden met alles van een logo in één kleur tot een full-colour print. Alle afmetingen van 20 x 20 t/m 500 x 500 en 400 x 600 zijn mogelijk, net als alle diktes tussen 50 en 90 micron. Hiermee komen we tegemoet aan de wensen van vele klanten om met passende, gepersonaliseerde verpakkingen te werken.

Waar kan je gripzakjes op maat voor gebruiken?

Er zijn ontelbare situaties waarin gripzakken op maat waarde toevoegen. Praktische waarde, marketingwaarde, financiële waarde (besparing), gezondheidszorg, noem maar op. Klanten uit vele verschillende branches weten Gripzakkenkoning inmiddels te vinden voor (het bedrukken van) gripzakken op maat.

Gripzakken bedrukken en op maat laten maken is o.a. interessant voor:

  • Medische praktijken en instellingen zoals tandartsen, orthodontisten, apotheken, ziekenhuizen;
  • Technische bedrijven van bouwmarkten en elektronicazaken tot leveranciers en fabrikanten;
  • Retailers als drogisterijen, hobbywinkels, koffie- en theewinkels en coffeeshops.

Verpak luchtdicht en in stijl jouw medicijnen, gedroogde kruiden, thee, ijzerwaren, hobbykralen, dierenvoeding, elektronica-onderdelen, laboratorium-samples of wat dan ook. Gripzakken bedrukken en op maat laten maken is heel eenvoudig bij Gripzakkenkoning.nl.

Wietzakjes bedrukken

Wacht even … zeiden we daar ‘coffeeshops’? Dat klopt. Ziplock zakjes zijn bij uitstek geschikt om de gedoogde en gedroogde handelswaren in te verpakken. Vaak wordt het zakje tevoorschijn gehaald in gezelschap van mede-liefhebbers. Transparante of gekleurde wietzakjes met print en/of logo vergroten dus de naamsbekendheid van de shop. Verder staat het verzorgd wanneer het zakje op de hoeveelheid is afgestemd. Stel zelf je 1-, 2- en 5-grams wietzakjes samen bij Gripzakkenkoning.nl.