opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Gripzakken voor wederverkoop bij Gripzakkenkoning

Welkom bij Gripzakkenkoning, jouw vertrouwde partner voor groothandel gripzakken. Of je nu een winkel, groothandel of ander bedrijf bent dat verpakkingsmaterialen wilt doorverkopen, wij hebben de perfecte oplossingen voor je. Met een breed assortiment aan gripzakken in verschillende maten, kleuren en materialen, garanderen wij dat je altijd vindt wat je zoekt.

Ons assortiment gripzakken

Standaard gripzakken

Onze standaard gripzakjes zijn perfect voor dagelijks gebruik en bieden een veelzijdige oplossing voor het opbergen van verschillende items. Of je nu hardware, sieraden, of knutselmaterialen wilt opbergen, deze gripzakken zijn ideaal.

Biobased gripzakken

Voor milieubewuste bedrijven bieden wij biobased gripzakken, gemaakt van suikerriet. Deze duurzame zakken zijn net zo sterk en flexibel als standaard plastic zakjes, maar dragen bij aan een ecologisch verantwoorde bedrijfsvoering.

Gerecyclede gripzakken

Onze gerecyclede gripzakken bestaan voor 50% uit gerecycled materiaal. Deze zakken bieden dezelfde kwaliteit als onze standaard zakken, maar zijn een duurzamere keuze. Perfect voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Gripzakken met schrijfvlak

Gripzakken met schrijfvlak zijn ideaal voor het organiseren en labelen van producten. Deze zakken zijn beschikbaar in diverse afmetingen en maken het makkelijk om de inhoud te identificeren, wat vooral handig is voor winkels en magazijnen.

Gripzakken met buidel

Speciaal ontworpen voor gebruik in tandtechnische laboratoria, ziekenhuizen, apotheken en tandartspraktijken, hebben onze gripzakken met buidel een extra compartiment voor het separaat toevoegen van bijvoorbeeld patiëntgegevens. We noemen dit ook wel kangoeroe gripzakjes.

Semi-transparante gripzakken

Onze semi-transparante, gekleurde gripzakken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en bieden een unieke, kleurrijke uitstraling. Ze zijn ideaal voor het sorteren van producten op kleur, terwijl je nog steeds de inhoud kunt zien.

Gripzakken met kleurlijn (colourline)

Gripzakken met kleurlijn zijn perfect voor het sorteren van verschillende producten. Deze zakken zijn beschikbaar in diverse diktes en kleuren, waardoor ze zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn.

Grote voorraden en snelle levering

Wij houden grote voorraden gripzakken aan om altijd snel te kunnen leveren. Of je nu bulk gripzakken wilt kopen of gripzakken direct van de fabriek zoekt, wij zorgen ervoor dat je bestelling snel en efficiënt wordt afgehandeld.

Voordelige prijzen en kwaliteit

Onze gripzakken bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door direct bij de fabriek in te kopen en grote hoeveelheden te bestellen, kunnen wij de kosten laag houden en deze besparingen aan jou doorgeven. Of je nu op zoek bent naar goedkope gripzakken groothandel of hersluitbare plastic zakjes groothandel, wij bieden altijd scherpe prijzen.

Gripzakken direct van fabriek

Door gripzakken direct van de fabriek te kopen, profiteer je van de laagste prijzen en de beste kwaliteit. Wij werken nauw samen met fabrikanten om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste normen voldoen.

Op maat gemaakte gripzakken

Heb je specifieke eisen? Geen probleem! Wij kunnen gripzakken op maat maken, inclusief bedrukking met je bedrijfsnaam of logo. Dit is een uitstekende manier om je merk te promoten en een professionele uitstraling te behouden.

Gripzakken voor diverse toepassingen

Gripzakken zijn veelzijdig en kunnen in tal van situaties worden gebruikt:

  • Winkels en groothandels: Voor het netjes en overzichtelijk verpakken van producten.
  • Tandartsen en orthodontisten: Voor steriele en veilige opslag van medische benodigdheden.
  • Coffeeshops: Voor luchtdichte opslag van wiet.
  • Hobbyisten: Voor het organiseren van knutselmaterialen, kralen en andere kleine voorwerpen.
  • Bedrijven: Voor opslag en transport van diverse onderdelen en materialen.

Gripzakken direct van fabriek

Door gripzakken direct van de fabriek te kopen, profiteer je van de laagste prijzen en de beste kwaliteit. Wij werken nauw samen met fabrikanten om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste normen voldoen.

Vraag de gripzakken catalogus aan!

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op, vul onderstaand formulier in en download onze brochure.