opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte
met buidel
PLA ( Composteerbaar )
Plakstrip
Schriijfvlak

Composteerbare gripzakken

Maak een milieubewuste keuze met onze composteerbare gripzakken, perfect voor een duurzame levensstijl. Deze biologisch afbreekbare zakjes, vervaardigd uit maïs en suikerriet, bieden een verantwoorde en praktische oplossing voor al jouw verpakkingsbehoeften. Kies uit diverse maten voor een ecologisch verantwoorde verpakking van je producten. Ga voor groen en draag bij aan een betere wereld met Gripzakkenkoning.nl!

6 Artikelen

Composteerbare gripzakken: een milieubewuste keuze 

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele plastic zakjes? Ontdek dan ons assortiment composteerbare gripzakken bij Gripzakkenkoning. Deze biologisch afbreekbare gripzakjes, vervaardigd uit maïs en suikerriet, bieden een verantwoorde oplossing voor het bewaren en transporteren van diverse producten. Ga mee in de groene beweging en kies voor deze duurzame verpakkingsoplossing

Biologisch afbreekbaar en composteerbaar: de toekomst van verpakkingen 

Onze gripzakken zijn gemaakt van PLA (PolyLactic Acid), een milieuvriendelijk bioplastic afkomstig uit zetmeelrijke plantenresten. Deze biologisch afbreekbare zakjes zijn niet alleen sterk en veelzijdig, maar ook perfect geschikt voor diverse toepassingen, van 3D-printen tot dagelijks gebruik. Met de handige gripsluiting zijn ze zowel hersluitbaar als herbruikbaar, wat bijdraagt aan een verminderde milieu-impact. 

Wat betekent industrieel composteerbaar? 

Onze composteerbare zakjes kunnen samen met het GFT-afval verwerkt worden. Dit betekent dat ze in industriële composteerinstallaties volledig afbreken, zonder verbranding. Dat bespaart energie en vermindert de uitstoot. Deze volledige afbreekbaarheid, inclusief de gripsluiting en bedrukking, zorgt ervoor dat onze zakjes na gebruik opgaan in de natuurlijke cyclus. 

Bekijk ook onze andere gripzakken zoals gekleurde gripzakken of speciale gripzakken!

Ideaal voor zowel bedrijven als particulieren 

Deze biologisch afbreekbare plastic zakjes zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Ze zijn beschikbaar in diverse maten en perfect voor het verpakken van sieraden, munten, monsters, documenten en nog veel meer. Gebruik ze als een ecologisch verantwoorde cadeauverpakking. Elk zakje is bedrukt met de tekst “I’m compostable”, om het milieubewuste karakter ervan te benadrukken. 

Bestelproces en levering 

Kiezen voor onze composteerbare gripzakjes is eenvoudig. Selecteer het gewenste formaat en aantal, en profiteer van onze voordelige staffelprijzen. Bestellingen geplaatst voor 20:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Wij zorgen voor een snelle levering uit voorraad in Nederland (gratis verzending vanaf €100) en België (gratis vanaf €150). 

Bij Gripzakkenkoning zetten we ons in voor een groenere toekomst, één biologisch afbreekbaar zakje tegelijk. Kies voor onze composteerbare gripzakken en draag bij aan een duurzamere wereld! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0320 - 748 777 of mail naar info@gripzakkenkoning.nl.