opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1

Gripzakken lengtematen

Zoek je een handige manier om langwerpige artikelen op te bergen of te versturen? Onze selectie van gripzakken in verschillende lengtematen biedt de perfecte oplossing. Van smalle boekjes en lange onderdelen tot handleidingen en meer, we hebben een gripzak die aan jouw specifieke eisen voldoet.

11 Artikelen

Onze maten: precies wat jij nodig hebt

Onze collectie begint bij de compacte 55x150mm en reikt tot de ruime 190x500mm. Elke zak is gemaakt van 50 Mu polyethyleen, is 100% recycleerbaar LDPE (lagedichtheidpolyetheen) en voorzien van een handig ophangoog.

Transparant en praktisch

Onze gripzakken zijn volledig transparant, waardoor de inhoud altijd zichtbaar is. Dit maakt ze ideaal voor zowel professioneel gebruik als thuisopslag. De zakken zijn voorzien van een praktische griprand en een rand met ophangoog, waardoor ze eenvoudig in gebruik zijn.

Veiligheid en gebruiksgemak

Veiligheid staat voorop bij onze producten. De gripzakken zijn geschikt voor het veilig bewaren of invriezen van diverse items. Ze zijn sterk en betrouwbaar, waardoor je zeker weet dat je artikelen veilig opgeborgen zijn.

Ideaal voor diverse toepassingen

Deze zakken zijn perfect voor:

  • Het bewaren of versturen van langwerpige artikelen zoals smalle boekjes, lange onderdelen, handleidingen, enz.
  • Organisatie en efficiënte opslag in zowel professionele settings als thuis.

Kies de perfecte maat voor jouw behoeften

Bekijk onze selectie en vind de gripzak die past bij jouw unieke vereisten. Onthoud dat de maten zijn vermeld in breedte x hoogte, waarbij de hoogte de werkelijke hoogte van de zak is, exclusief de griprand en het ophangoog.

Breed assortiment gripzakkenkoning 

Ontdek nu onze volledige reeks gripzakken in lengtematen. Klik op 'Product bekijken' voor meer informatie over elk artikel en om de perfecte gripzak voor jouw behoeften te bestellen.