opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte
Kleur

Gekleurde gripzakjes kopen

Ontdek de veelzijdigheid en stijl van onze gekleurde gripzakjes, perfect voor een onderscheidende en veilige verpakking. Met ons brede assortiment breng je orde en kleur in je opslag. Kies uit een reeks levendige kleuren en maten om aan al jouw opberg- en verzendbehoeften te voldoen. Maak je keuze en voeg een persoonlijk tintje toe aan jouw verpakking met Gripzakkenkoning.nl!

30 Artikelen

Gekleurde gripzakken: voeg kleur toe aan jouw verpakkingen 

Ben je op zoek naar een unieke en veilige manier om jouw spullen op te bergen of te verzenden? Bekijk dan ons assortiment gekleurde gripzakjes bij Gripzakkenkoning. Deze zakjes zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje kleur toe aan jouw organisatie- of verzendsysteem. 

Privacy en bescherming in stijl 

Onze gekleurde sealbags zijn perfect voor het beschermen van lichtgevoelige producten zoals bepaalde soorten thee maar ook documenten, USB-sticks, of kleine onderdelen zoals O-ringetjes. Onze gekleurde gripzakjes zijn ideaal voor kantoren, winkels, en productieomgevingen. 

Bekijk ook onze duurzame gripzakken zoals biologisch afbreekbare gripzakjes!

Een kleur voor elke behoefte 

Kies uit verschillende kleuren zoals rood, geel, blauw, groen en zelfs volledig zwart. Gebruik de kleuren om jouw materialen te categoriseren en op een overzichtelijke manier op te bergen. Wil je jouw bedrijfsidentiteit versterken? Laat ons dan de gripzakjes bedrukken in jouw bedrijfskleur voor een volledig gepersonaliseerde ervaring.  

Maatwerk en standaardmaten 

Naast onze standaardmaten bieden we ook de mogelijkheid voor maatwerk. Met een brede selectie van papierformaten zoals A5 en A4, en populaire afmetingen zoals 100 x 100 mm en 150 x 200 mm, kunnen we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Voor afwijkende maten is maatwerk mogelijk bij bestellingen vanaf 10.000 stuks. 

Gekleurde wietzakjes met jouw logo 

Speciaal voor coffeeshops bieden we gekleurde wietzakjes die niet alleen praktisch zijn maar ook bijdragen aan een professionele uitstraling. Met een ziplock sluiting die de inhoud beschermt tegen stof en vervuiling, en de lichtdichte eigenschappen die de kwaliteit van de inhoud waarborgen, zijn deze zakjes een slimme keuze. Ook bieden we de mogelijkheid om deze zakjes te laten bedrukken met jouw logo voor een extra persoonlijke touch. 

Bestel jouw gekleurde gripzakjes vandaag nog

Gripzakjes kopen doe je bij Gripzakkenkoning. Bestel jouw ondoorzichtige, gekleurde gripzakken eenvoudig via onze webshop. We kunnen vaak de volgende dag al leveren. De gripzakjes worden per 1.000 stuks geleverd en verpakt in handige dozen van 100 stuks. Naast deze gekleurde gripzakken, bieden we een breed assortiment aan gripzakken voor diverse toepassingen. Kies jouw favoriete kleur en bestel jouw zakjes vandaag nog op Gripzakkenkoning.nl en geef kleur aan jouw verpakking! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0320 - 748 777 of mailen naar info@gripzakkenkoning.nl