opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte
Plakstrip
Schriijfvlak

Grip tape bags

Zoek je naar een praktische oplossing voor het veilig bewaren of transporteren van monsters, zoals in de veevoedersector? Gripzakkenkoning heeft iets voor jou. Onze Grip Tape Bags, of gripzakjes, zijn ontworpen om je dagelijkse taken te vergemakkelijken, terwijl ze de kwaliteit en veiligheid bieden die je nodig hebt.

4 Artikelen

Wat zijn grip tape bags?

Grip tape bags, ook bekend als gripzakjes of grip tape zakjes, zijn hersluitbare verpakkingen ontworpen voor het veilig verzamelen en bewaren van monsters. Deze zakken zijn van belang in sectoren zoals de veevoedersindustrie, waar betrouwbare monstername soms wettelijk verplicht is is. Met verschillende maten van 100 mm x 150 mm tot 185 mm x 250 mm, bieden we een reeks opties die aansluiten bij diverse behoeften.

Unieke kenmerken van deze gripzakjes

Deze zakjes onderscheiden zich via de volgende kenmerken:

Hersluitbaar en hervulbaar 

Deze zakken kunnen meerdere keren geopend en gesloten worden, wat ze ideaal maakt voor herhaald gebruik.

Verzegelbare klep

De gripzakken zijn voorzien van een klep die over de opening geplakt kan worden, wat zorgt voor een veilige verzegeling van het monster.

Transparantie

De heldere transparantie zorgt ervoor dat de inhoud gemakkelijk geïdentificeerd kan worden zonder de verpakking te openen.

Schrijfvlak

Elke zak heeft een wit schrijfvlak waarop je belangrijke informatie zoals de inhoud, productiedatum en verzegeldatum kunt noteren.

Toepassingen

Deze gripzakken zijn bijzonder geschikt voor het verzegelen van monsters van veevoeders en andere vergelijkbare producten. Ze bieden een betrouwbare manier om de kwaliteit en integriteit van jouw monsters te waarborgen, van productie tot analyse.

Waarom kies je voor Gripzakkenkoning?

Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen, en ons team staat klaar om jo te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw specifieke wensen.Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van Gripzakkenkoning.