opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte
Plakstrip
Schriijfvlak

Grip tipe bags kopen bij Gripzakkenkoning.nl

Zoek je naar een praktische oplossing voor het veilig bewaren of transporteren van monsters, zoals in de veevoedersector? Gripzakkenkoning heeft iets voor jou. Onze grip tape bags, ook wel gripzakjes genoemd, zijn ontworpen om je dagelijkse taken te vergemakkelijken, terwijl ze de kwaliteit en veiligheid bieden die je nodig hebt.

4 Artikelen

Wat zijn grip tape bags?

Grip tape bags, ook bekend als gripzakjes of grip tape zakjes, zijn hersluitbare verpakkingen ontworpen voor het veilig verzamelen en bewaren van monsters. Deze zakjes zijn van groot belang in sectoren zoals de veevoederindustrie, waar betrouwbare monstername soms wettelijk verplicht is. Met verschillende maten van 100 mm x 150 mm tot 185 mm x 250 mm, bieden we een reeks opties die aansluiten bij diverse behoeften.

Unieke kenmerken van deze gripzakjes

Deze zakjes onderscheiden zich via de volgende kenmerken:

Hersluitbaar en hervulbaar 

Deze zakjes kunnen meerdere keren geopend en gesloten worden, wat ze ideaal maakt voor herhaald gebruik. Handig toch?

Verzegelbare klep

De gripzakjes zijn voorzien van een klep die over de opening geplakt kan worden. Dit zorgt voor een veilige verzegeling van het monster, zodat je zeker weet dat alles goed beschermd is.

Transparantie

Dankzij de heldere transparantie kun je de inhoud gemakkelijk identificeren zonder de verpakking te openen. Dat scheelt tijd en gedoe.

Schrijfvlak

Elke zak heeft een wit schrijfvlak waarop je belangrijke informatie zoals de inhoud, productiedatum en verzegeldatum kunt noteren. Zo houd je alles netjes bij.

Toepassingen

Deze gripzakjes zijn bijzonder geschikt voor het verzegelen van monsters van veevoeders en andere vergelijkbare producten. Ze bieden een betrouwbare manier om de kwaliteit en integriteit van jouw monsters te waarborgen, van productie tot analyse. Of je nu werkt in de landbouw, voedingsindustrie of een laboratorium, deze zakjes zijn een onmisbare tool.

Grip tipe bags kopen bij Gripzakkenkoning

Bij Gripzakkenkoning staat kwaliteit voorop. Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van je gripzakjes. Daarnaast staan wij altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw specifieke wensen. Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van Gripzakkenkoning. Gripzakjes kopen doe je hier!

Wat zijn de voordelen van grip tape bags?

Grip tape bags helpen bij het veilig en georganiseerd bewaren van monsters. Ze zijn hersluitbaar, hebben een verzegelbare klep, zijn transparant voor gemakkelijke identificatie en hebben een schrijfvlak voor notities.

Voor welke toepassingen zijn grip tape bags geschikt?

Onze grip tape bags zijn ideaal voor de veevoederindustrie en andere sectoren waar betrouwbare monstername cruciaal is. Ze zijn perfect voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Kan ik maatwerk gripzakjes bestellen?

Ja, wij bieden maatwerkopties aan voor bestellingen vanaf 10.000 stuks. Neem contact met ons op voor meer informatie en wij helpen je graag met het ontwerpen van de perfecte gripzakjes voor jouw behoeften.

Hoe snel worden de gripzakjes geleverd?

Wij kunnen vaak de volgende dag al leveren, zodat je snel aan de slag kunt met jouw grip tape bags.