opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Kangoeroe zakjes 150x200mm transparant

Bij Gripzakkenkoning.nl bieden we een breed assortiment aan gripzakjes voor diverse toepassingen. Onze kangoeroe zakjes 150x200mm transparant zijn speciaal ontworpen om zowel functioneel als praktisch te zijn, met een extra buidel die het organiseren van documenten en materialen een stuk eenvoudiger maakt. Deze zakjes zijn ideaal voor gebruik in tandtechnische laboratoria, ziekenhuizen, apotheken en andere professionele omgevingen waar orde en efficiëntie van groot belang zijn.

65,06
(Prijs excl. btw): 65,06

Voor 17:00 uur besteld vandaag nog verzonden. Je hebt nog 5 uur en 18 minuten.

Artikelnr:
9221 - OT163
EAN
8712963010874
Staffelprijzen
Vanaf Aantal Korting Excl. BTW Incl. BTW
1000x 0% 65,06 78,72
3000x 11% 58,04 70,22
5000x 17% 53,99 65,32
10000x 21% 51,61 62,44
25000x 29% 46,39 56,14

Prijs incl. btw per 1000

Waarom Gripzakkenkoning?
  • Gratis verzenden vanaf €75,- (excl. BTW)
  • Betaal veilig voor- of achteraf
  • De enige echte importeur
  • Grootste assortiment gripzakken
Eerst het product testen?

Twijfel je over het formaat? Wij sturen je graag gratis samples van onze producten, zo kun je zelf testen wat het beste past!

Wil je een offerte ontvangen?

Staat je maat , dikte of aantal er niet tussen vraag dan je offerte aan!

Wat maakt kangoeroe zakjes uniek?

Kangoeroe zakjes onderscheiden zich door hun unieke ontwerp met een extra compartiment, de zogenaamde buidel. Dit compartiment maakt het mogelijk om belangrijke documenten zoals patiëntbonnen en facturen gescheiden te houden van de inhoud van het zakje. Deze zakjes zijn niet alleen praktisch, maar ook transparant, zodat de inhoud altijd goed zichtbaar is.

Toepassingen in de medische sector

  1. Tandtechnische laboratoria: In tandtechnische laboratoria is het essentieel om tandtechnische materialen zoals afdrukken en prothesen gescheiden te houden van de bijbehorende documentatie. De extra buidel in onze kangoeroe zakjes biedt de perfecte oplossing hiervoor.

  2. Ziekenhuizen: Gebruik deze zakjes om medicatie en bijbehorende instructies overzichtelijk en gescheiden te bewaren. Dit vermindert de kans op fouten en verhoogt de efficiëntie bij de zorgverlening aan patiënten.

  3. Apotheken: Apothekers kunnen deze zakjes gebruiken om recepten en medicijnen apart te houden, waardoor verwarring wordt voorkomen en de veiligheid wordt gewaarborgd.

Voordelen van onze kangoeroe zakjes

Hoogwaardige materialen

Onze kangoeroe zakjes zijn gemaakt van LDPE (Low-Density Polyethylene) met een dikte van 0,05 mm. Dit materiaal is duurzaam, scheurbestendig en vochtafstotend, wat zorgt voor optimale bescherming van de inhoud. LDPE is ook recyclebaar, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijkere oplossing voor jouw verpakkingsbehoeften.

Transparante zakjes

De transparante uitvoering van deze kangoeroe zakjes maakt het gemakkelijk om de inhoud snel te identificeren zonder het zakje te hoeven openen. Dit is vooral handig in drukke werkomgevingen waar snelle identificatie cruciaal is.

Handige gripsealsluiting

De gripsealsluiting zorgt ervoor dat het zakje herhaaldelijk geopend en gesloten kan worden zonder slijtage. Dit is ideaal voor situaties waarin je regelmatig toegang moet hebben tot de inhoud van het zakje. De sluiting is stevig en betrouwbaar, zodat je erop kunt vertrouwen dat de inhoud veilig en beschermd blijft.

Praktische toepassingen

Diverse gebruiksmogelijkheden

De afmetingen van 150x200 mm en de extra buidel van 120 mm maken deze kangoeroe zakjes veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Hier zijn enkele voorbeelden:

  1. Kleine onderdelen en accessoires: Bewaar en organiseer kleine items zoals sieraden, knutselmaterialen of elektronica-onderdelen. De extra buidel biedt een handige plek om documenten zoals gebruiksaanwijzingen of garantiecertificaten gescheiden te houden van de inhoud.

  2. Documenten en papieren: Gebruik deze zakjes om belangrijke documenten gescheiden te houden van andere materialen. De transparante zakjes maken het eenvoudig om snel te zien wat erin zit, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

  3. Retail en kleinhandel: Presenteer kleine producten netjes en georganiseerd aan je klanten. Het gebruik van de kangoeroe zakjes zorgt voor een professionele uitstraling en helpt bij het behouden van orde in je voorraad.

Waarom kiezen voor Gripzakkenkoning.nl?

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Gripzakkenkoning.nl staan we voor producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze kangoeroe zakjes 150x200mm transparant zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele omgevingen, waarbij functionaliteit en duurzaamheid centraal staan.

Voorraad en snelle levering

Wij hebben deze kangoeroe zakjes standaard op voorraad, wat betekent dat je snel en eenvoudig kunt bestellen wanneer je ze nodig hebt. Of je nu een kleine hoeveelheid nodig hebt voor een specifiek project of in bulk wilt bestellen voor je hele instelling, wij kunnen je voorzien van de benodigde aantallen zonder lange wachttijden.

Bestel vandaag nog

Ben je klaar om je opslag- en organisatieoplossingen naar een hoger niveau te tillen? Bestel vandaag nog onze kangoeroe zakjes 150x200mm transparant en ervaar het gemak en de kwaliteit van onze producten. Heb je vragen of specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte verpakkingsoplossingen voor jouw behoeften.

Kies voor praktische en betrouwbare verpakkingsoplossingen met de kangoeroe zakjes van Gripzakkenkoning.nl – jouw partner voor efficiënte en georganiseerde opslag.

Kangoeroe zakjes 150x200mm transparant heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Kangoeroe zakjes 150x200mm transparant
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Kangoeroe zakjes 150x200mm transparant