opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Gripzakken voor orthodontisten

Maak kennis met onze kangaroe gripzakjes - de perfecte oplossing voor het opbergen en organiseren van orthodontische materialen. Deze ziplock zakjes zijn niet alleen handig en efficiënt, maar ze voegen ook een nieuwe dimensie van professionaliteit toe aan jouw praktijk. Ontdek hoe onze gripzakjes de dagelijkse werkzaamheden kunnen vermakkelijken.

Gripzakjes voor orthodontiepraktijken

Ontdek het gemak van kangaroe gripzakjes

In een drukke orthodontiepraktijk is organisatie de sleutel tot succes. Onze kangaroe gripzakjes bieden een slimme oplossing voor het opbergen van kleine orthodontische materialen. Elastiekjes, brackets, en andere essentiële items kunnen nu overzichtelijk en binnen handbereik bewaard worden.

Wat kan je zoal in een gripzakje doen?

 1. Brackets: Ze zijn klein en kunnen makkelijk kwijtraken, dus is het handig om ze in gripzakjes te bewaren.

 2. Elastiekjes: Deze elastiekjes zijn natuurlijk erg klein enkunnen gemakkelijk verloren gaan, dus een gripzakje is ideaal voor opslag.

 3. Spacers: Dit zijn kleine ringetjes die worden gebruikt om ruimte te creëren tussen de tanden voor een beugel. Het is praktisch om ze in een gripzakje op te bergen.

 4. Retainers en Aligners: Hoewel deze groter zijn, kunnen ze in grotere gripzakjes worden bewaard, vooral als ze niet in gebruik zijn.

 5. Röntgenfoto's: Kleine röntgenfoto's of digitale opnames (op USB) kunnen in gripzakjes worden bewaard om ze tegen beschadiging te beschermen.

 6. Mini-schroeven en andere orthodontische implantaten: Deze kleine onderdelen kunnen in gripzakjes worden bewaard om ze gesorteerd en klaar voor gebruik te houden.

 7. Instructiekaarten of identificatielabelsvoor patiënten: Kleine kaarten met instructies voor de zorg voor beugels, het dragen van elastiekjes, enzovoort.

 8. Identificatielabels voor patiënten: Voor het labelen van op maat gemaakte onderdelen of apparaten voor specifieke patiënten.

Extra opslag met de handige buidel

Elk kangaroe gripzakje heeft een extra buidel, ideaal voor het bewaren van belangrijke documenten zoals behandelplannen, afspraakherinneringen, en instructies voor patiënten. Deze innovatieve feature helpt bij het creëren van een georganiseerde en efficiënte werkruimte.

Personaliseer met jouw praktijkstijl

Laat de kangaroe gripzakjes aansluiten bij de identiteit van jouw praktijk. Personaliseer ze met het logo en de kleuren van jouw praktijk. Dit verhoogt niet alleen de professionele uitstraling, maar versterkt ook de merkherkenning bij patiënten. Bekijk onze gripzakken op maat.

Veiligheid en hygiëne Staan Voorop

Wij begrijpen het belang van hygiëne in de orthodontie. Onze gripzakjes zijn vervaardigd uit steriele, hoogwaardige materialen en voorzien van een veilige sealing. Zo waarborgen we dat de opgeslagen items zowel veilig als schoon blijven.

Gebruiksvriendelijkheid

Onze gripzakjes zijn ontworpen met jou in gedachten. Ze zijn eenvoudig in gebruik:

 1. Open het zakje.
 2. Plaats de benodigde items.
 3. Noteer informatie indien nodig.
 4. Berg documenten op in de buidel.
 5. Sluit het zakje veilig af.

Bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde kangaroe gripzakjes op gripzakkenkoning.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie? Lees onze gripzakken keuzehulp of neem contact met ons op via onze contactpagina. Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij het naar een hoger niveau tillen van jouw praktijk!