opc_loader

Menu

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Gripzakken voor tandartsen

Ben je op zoek naar een slimme oplossing om de dagelijkse zorg voor jouw patiënten te verbeteren? Ontdek onze kangaroe gripzakjes - dét zakjes die niet alleen praktisch zijn, maar ook veilig en steriel zijn. Deze unieke gripzakjes, speciaal ontworpen voor de tandartspraktijken, bieden niet alleen opbergruimte maar ook de mogelijkheid om belangrijke informatie direct bij de hand te hebben. Lees verder en ontdek hoe kangaroe gripzakjes jouw werk eenvoudiger kunnen maken!

Gripzakken voor tandartsen

Praktisch en efficiënt voorwerpen opbergen

Kangaroe gripzakjes zijn onwijs belangrijke voor elke tandheelkundig bedrijf. Ze zijn niet alleen handig voor het opbergen van kleine voorwerpen zoals gebitsmodellen, maar bieden ook de ruimte waarop je patiëntgegevens of notities kunt schrijven. De kans op fouten neemt hierdoor enorm af.

Buidel zorgt voor extra opslagruimte

Elk kangaroe gripzakje is uitgerust met een ingenieuze buidel. Deze extra opslagruimte is perfect voor het veilig bewaren van patiëntenbonnen, facturen, en zelfs bijsluiters van medicatie of nazorginstructies. Alles wat je nodig hebt voor een specifieke patiënt, netjes en overzichtelijk op één plek.

Huisstijl van jouw praktijk

Maak de kangaroe gripzakjes een verlengstuk van jouw praktijkidentiteit! Personaliseer ze met jouw praktijklogo en huisstijl. Dit draagt niet alleen bij aan een professionele uitstraling, maar versterkt ook de herkenbaarheid en het merk van jouw praktijk bij patiënten.

Veilige en steriele opbergzakjes

De kwaliteit van zorg is jouw prioriteit, daarom zijn onze ziplock zakjes ontworpen met oog voor veiligheid en steriliteit. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en veilig in gebruik. Bovendien zorgt de betrouwbare sealing voor een steriele opslag. Dat is in elke tandheelkundige praktijk erg belangrijk.

Hoe werken kangaroe gripzakjes?

De kangaroe gripzakjes zijn erg gebruiksvriendelijk.

  1. Open het zakje;
  2. Plaats de benodigde items erin;
  3. Schrijf de patiëntgegevens of behandelnotities op de daarvoor bestemde ruimte;
  4. Voeg vervolgens gerelateerde documenten toe in de buidel.

Klaar! De stevige sluiting zorgt ervoor dat alles veilig en hygiënisch bewaard blijft.

Bestel jouw gripzakken bij gripzakkenkoning.nl

Wil je meer weten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.